Het leven zoals het was: groep 2.

Niet te geloven : het schooljaar zit er alweer op. Maar wat een jaar! We hebben ons kostelijk geamuseerd en zonder het te beseffen  hebben we enorm veel bijgeleerd!

In september stempelden we onze kronen. We schilderden 'onze straat' en begonnen onze avonturen erop te plakken en nu is de straat helemaal vol.

We deden gewone dingen zoals naar school komen met oma, opa, papa of mama, speelden met de blokken, kerstkaarten maken, werkjes sorteren, schoolfeest voorbereiden enz.

Maar we hebben ook ongewone dingen gedaan bv: een vulkaanuitbarsting na gemaakt! Naar de bruidstoet gaan kijken van de opa van Amber, vlinders vrij gelaten die in de klas uit hun coconnetje waren gekropen. Bij het project kunst hadden we 29 bananendozen verzameld en we hebben er heel veel mee kunnen bouwen! Over bouwen gesproken: we hebben ook de bouwwerken gevolgd.

We kregen bezoek van “meester” Ignace. Ook kregen we al eens bezoek van zowel grote als kleine kindjes. De paashaas en kip Cato kwamen op bezoek. En omdat we goed fruit eten kwam ook Jommeke op bezoek.

We gingen naar het medisch onderzoek in Tienen.

We namen afscheid van Martin, Linda en de bus. We namen afscheid van juf Jill. We turnden ook voor de laatste keer in de zaal. De zaal die ondertussen al de vorm krijgt van nieuwe klasjes met hemeltjes!

En we hebben ook heel wat afgelachen:

Sander met de bril van de juf.

Jeanne met een oude bril zonder glazen.

Gekke gezichten door een vergrootglas…

Het was een ongelooflijk jaar!

naar begin van de pagina naar overzicht van de reportages