Babybezoek in groep 1A!

We werkten rond het fijne thema "baby’s" in groep 1A.

Er stonden allerlei leuke activiteiten op het programma! Eentje ervan was een lekker schuimbadje stempelen voor baby. Ook mochten we nog een keertje terug met babyspeelgoed spelen in de klas!

We kregen bezoek van 'Bente', het lieve dochtertje van juf Sarah. Bente toonde fier hoe goed ze al alleen kon stappen! Doordat ons klasje helemaal in de babysfeer was, voelde Bente zich al vlug thuis en ging ze op verkenning. Samen met de andere kleuters ging ze de poppenhoek verkennen. Juf Sarah toonde ons allerlei spulletjes van Bente, wat heel fijn was. Spijtig genoeg moest Bente toen terug mee naar huis met mammie!

Ook 'Merel', het kleine zusje van Margot, kwam ons een bezoekje brengen! We leerden weer vanalles bij over baby’s. Kleine baby’s kunnen nog niet zitten, stappen, praten,… Ook konden we zien hoe poeder en water in het flesje door goed te schudden melk wordt. We verkenden de grote verzorgingstas met pampertjes, kleertjes, speelgoed, …

Ook Merel vond het fijn in ons klasje, ze luisterde aandachtig naar de muziekjes van onze mobieltjes in de klas! Voordat ze naar huis ging zongen we nog ons mooie liedje over baby's en wierpen we allemaal nog een dikke kus!

We vonden het superfijn dat Bente en Merel naar ons klasje kwamen!

 

naar begin van de pagina naar overzicht van de reportages